Getuigenissen over pups

 

Lieve en Dirk en kinderen Annelien (17)  en Brent (13) met hun cavalier king charles Senna

Onze kinderen Annelien en Brent waren al jaren aan het zeuren voor een hondje. Wij kenden totaal niets van honden en waren dus complete leken. Via een collega op het werk kwam ik te weet dat er zoiets als “Oren Gespitst!” bestond waar je terecht kon voor hulp bij het vinden van een geschikte hond.

Ik belde met Kris voor wat meer inlichtingen en maakte een afspraak.

Dat gesprek was echt wel een eye-opener. Zoveel dingen waar wij totaal niet bij stil stonden. Uiteindelijk is een hond toch een soort gezinslid en impulsief eentje aanschaffen kan erg nefaste gevolgen hebben.

Uiteindelijk werd het dan een Cavalier King Charles en we besloten ook een puppy cursus te volgen bij Kris.

Niet alleen ik en mijn man werd betrokken in de opvoeding van Senna maar ook de kinderen. Zowel Annelien als Brent volgden afwisselend de puppy cursus met Senna bij Kris. Nooit heb ik hen moeten verplichten naar de les te gaan integendeel... ze vonden het super plezant om Senna steeds weer nieuwe dingen bij te leren.

Senna is nu 14 maanden en wat hebben wij als gezin veel plezier met haar. Ze gaat overal mee, zelfs in het weekend naar de voetbal van Brent. Iedereen kent Senna en ze draait iedereen rond haar vingers.

Dank je wel Kris voor je hulp van A tot Z….veel succes met je hondenschool City Dog ook en met al die leuke activiteiten die je organiseert!

Groeten

Lieve , Dirk , Annelien en Brent!

 

Engelse cocker pup van Kelly en Bram en hun dochtertje Ann-Sophie

Wij kochten onze Engelse cocker pup “Tess” bij een goede fokker die de pups huiselijk opvoedde. Met onze vorige hond waren we naar een gewone hondenschool geweest en achteraf bekeken waren we niet zo tevreden van de manier van lesgeven. Daarom vertelde we de fokker dat we met de nieuwe pup het op ons eentje wouden proberen met de opvoeding. Echter de fokker zei dat we toch maar eens moesten proberen bij Kris van Oren Gespitst! en City Dog daar hij veel goeds had gehoord over deze puppy cursussen. Bovendien hebben we nu ook een dochtertje van 4 jaar, en het is toch belangrijk dat ons dochtertje en hond goed met mekaar overweg kunnen. Daar hadden we dan ook de nodige vragen rond...

Wat zijn we de fokker dankbaar voor zijn doorverwijzing naar Kris want inderdaad, de puppy cursus bij Oren Gespitst! was een ontzettend goede keuze. We leerden zoveel bij over hondentaal en hondengedrag. De oefeningen die je leert zijn echt praktisch voor wat een huishond moet kennen en lijken in de verste verte niet op gedril van de andere hondenschool. Ook de manier van socialiseren die Kris doet bij City Dog heeft ervoor gezorgd dat wij onze hond nu overal mee kunnen naartoe nemen. Wij krijgen dan ook altijd complimenten over onze Tess dat zij zich zo voorbeeldig gedraagt!

Kortom voor mensen die een pup hebben, twijfel niet en ga ten rade bij Kris... zoals je overal ook leest, de eerste levensmaanden bij de pup zijn cruciaal in zijn leven, een juiste begeleiding hierin is alles behalve een luxe maar eerder een noodzaak.

Tot gauw en veel succes nog Kris!

 

Meer getuigenissen?

Lees de tevreden reacties van klanten ook op de Oren Gespitst! Facebook pagina.