Hoe kan ik je helpen?

 

Bij “Oren gespitst!” kan je voor al je vragen over pups terecht. Zowel mensen die op zoek gaan naar hun eerste pup als de meer ervaren hondeneigenaars kan ik helpen.


Advies bij puppy keuze

Goed begonnen is half gewonnen. Dit spreekwoord geldt zeker bij de aanschaf van een pup. Een hond maakt 10-15 jaar lang deel uit van je gezin. Ik kan je helpen bij het maken van een juiste keuze! Toch de moeite om bij stil te staan, niet? Meer weten?

Advies bij kind-pup combinatie

Kinderen in huis en een puppy erbij, vaak een hele karwei!  Ik begeleid je hoe je de combinatie pup-kind zo goed mogelijk aan pakt en dit via praktische handvaten.  Meer weten?

Hulp bij opvoeding van je pup

Wist u dat het van enorm belang is dat u zo vroeg mogelijk de pup alles bijbrengt? Net zoals kinderen zullen pups zeer snel allerlei vaardigheden leren. De leeftijd tot 16 weken is de belangrijkste in een hondenleven. Deze dient dan ook maximaal benut te worden om latere problemen te voorkomen. Meer weten?

Socialisatie cursussen voor je pup

Bij de wekelijkse puppy parties van City Dog te Hasselt leert je pup sociale vaardigheden naar andere mensen, kinderen en honden toe.
Wij oefenen in allerlei omgevingen zodat je pup ook leert omgaan met drukte en allerlei omstandigheden. Meer weten?

Allerlei leuke activiteiten

Wij organiseren op regelmatige basis allerlei leuke groeps workshops en wandelingen die tevens geschikt zijn voor pups en jonge honden. Meer weten?