Getuigenissen

 

Raf en Marie  met hun Bordeaux Dog “ Zana”

Ik haalde Zana af bij de fokker op 8 weken leeftijd. Al snel merkte ik dat ze het niet op prijs stelde als ik in de buurt van haar eetbak kwam terwijl ze at. In de hondenschool waar ik toen les volgde, zeiden ze dat ik haar maar eens goed moest laten zien wie de baas was in huis. Echter haar agressief gedrag werd door de tips van de hondenschool steeds feller.

Toen ik bij mijn dierenarts langs ging en hem vertelde van de agressie bij Zana stuurde hij me door naar Kris van www.orengespitst.be. Wij hebben destijds, moet ik toegeven, hard getwijfeld om contact op te nemen met Kris. We hadden al eens hulp gezocht , dat had ons toch wel wat geld gekost en het resultaat was noppes...

Kris kwam bij ons thuis en gaf ons een aantal bruikbare tips om het probleem aan te pakken. Binnen de 3 dagen herkenden wij onze hond al niet meer.

Onze Zana is nu een geweldige hond geworden. Soms zijn de problemen veel makkelijker op te lossen als wat je zelf vaak denkt!

Doe zo voort Kris! Je doet je job met zo een grote passie, een echte aanrader!

Raf en Marie 

 

Dennis met Jack russel Spike  die uitvalt op straat naar andere honden en fietsers

Spike kwam uit het asiel in Sint- Truiden en was reeds 2 jaar. Al snel bleek duidelijk dat hij toch wel gedragsproblemen vertoonde op straat. Zo reageerde hij heel agressief op andere honden en op fietsers. Ik kon nauwelijks met hem op straat komen.

Ik nam contact op met een hondenschool in Hasselt en zij zeiden dat ik eens mocht komen proberen. Echter Spike werd helemaal opgewonden in de hondenschool. Hij bleef maar blaffen naar de andere honden. De instructeur daar kon mij duidelijk niet helpen.

Ik maakte een afspraak met Kris en kijk nu... een aantal sessies later bij Kris thuis, kruist Spike de hond Joske van Kris op enkele meters afstand zonder nog 1 keer te blaffen. Waar hij vroeger op 10 van de 10 honden uitvloog, is dat nu nog maar op 1 van de 10 en als het nog gebeurt heb ik hem snel weer onder controle. Naar fietsers toe reageert hij helemaal niets meer en dat door één simpele oefening aan te leren.

Dank je wel voor je hulp en deskundigheid Kris!

Dennis en Spike

 

Petra Ceyssens met border colly Forza

Mijn verhaal bij Kris begint in juli 2013.

Ik ben Forza een border collie van 1 jaar oud en mijn baasje kan niet meer met mij gaan wandelen, ik trek haar bijna omver.

Alles heeft mijn baasje al geprobeerd => hondenschool, belonen, bestraffen…Niets lijkt te helpen.

Mijn baasje maakt een afspraak met Kris en samen gaan we een wandeling maken en Kris ziet onmiddellijk dat mijn gedrag niet normaal is. Bij iedere auto die ik zie ga ik sluipen/op de grond liggen en als de auto bijna voorbij is wil ik er naar springen. Een uiterst gevaarlijke situatie voor mezelf maar ook voor mijn baasje.

Nu enkele maanden later gaat het dankzij Kris en mijn baasje veel beter met mij! Eindelijk kan ik nu ontspannen door het leven gaan en mijn baasje is zo fier op mij. Aan alle viervoeters => heb je een probleem, overtuig je baasje om naar Kris te gaan, je zal zien dat hij op vele vragen/ problemen een antwoord heeft.

Groet,

Forza

 

Billy, de jack russell terriër van familie Bonneux Gusta en Jos

Beste hondenvrienden,

Ik ben Billy , een 3 jaar oude Jack Russell.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik zeer agressief gedrag gaan vertonen naar mijn baasjes. Verschillende keren per week beet ik mijn baasjes zelfs. Uiteindelijk was de situatie zo gevaarlijk dat mijn baasjes het niet meer zagen zitten met mij.

Gelukkig zijn mijn baasjes bij Kris terecht gekomen, en ja hoor professionele hulp hebben we inderdaad bij Kris .

Ik ben  Kris ontzettend dankbaar dat ik dankzij  hem nog altijd met mijn baasjes kan wonen en niet het zoveelste naamloos asielhondje ben geworden dat nergens welkom is.

Dus doe ik bij deze ook een dringende oproep aan alle baasjes en toekomstige baasjes, volg een cursus bij Kris als je een hond hebt, hier leer je alles over hondentaal.  

Daardoor zou er al heel veel hondenleed kunnen voorkomen worden!

Heel hartelijk dank u wel Kris

Van Billy en zijn baasjes Gusta en Jos

 

Meer getuigenissen?

Lees de tevreden reacties van klanten ook op de Oren Gespitst! Facebook pagina.