Hoe kan ik je helpen?

 

Bij Oren gespitst! kan je voor al je vragen over honden terecht. Zowel mensen die op zoek gaan naar hun eerste hond als de meer ervaren hondeneigenaars kan ik helpen.

Gedragsconsultatie en gedragstherapie

Heb je een probleem met je hond? Blijf er dan niet mee zitten! Het leven van de huidige hond is niet meer dat van 50 jaar terug. De hond maakt deel uit van het gezin en het is volkomen normaal dat er af en toe wat problemen naar boven komen. Hond en mens spreken nu eenmaal een andere taal. Gelukkig zijn er oplossingen! Meer weten?

Advies bij keuze van een volwassen hond of hond uit een asiel

Hoe kies je op een verantwoorde manier de juiste hond uit een asiel? Het gedrag van een hond is erg contextgebonden.  Een hond die zijn leven doorbrengt in een asiel zal zich anders gedragen dan als hij onderdeel uitmaakt van een gezin. Meer weten?

Advies bij kind-hond combinatie

Kinderen gedragen zich totaal anders als volwassen mensen. We worden geregeld via de media geconfronteerd met afschuwelijk bijtaccidenten tussen hond en kind. Met wat basiskennis over hondengedrag kan dit voorkomen worden. Meer weten?

Volwassen honden

Heb je een volwassen hond en wil je dat hij goed leert gehoorzamen? Of wens je allerlei leuke dingen te kunnen doen met je hond maar mis je wat inspiratie. Voor de volwassen honden bieden we een basiscursus aan waarin we allerlei oefeningen aanleren die bandversterkend werken. Ook is er in de cursus mogelijkheid tot het aanleren van specifieke spelletjes of trucjes.  Meer weten?

Allerlei leuke activiteiten

Wij organiseren op regelmatige basis allerlei leuke groeps workshops en wandelingen die tevens geschikt zijn voor volwassen honden. Kijk naar ons aanbod hieromtrent.